Sholat Vs Rizki atau Rezeki

26 Maret 2016

Sholat Vs Rizki atau Rezeki

Sholat Vs Rizki

Dhawuh Quran seng nampar menungso..
Koyok2 ra ono hubungane
Ora sabab musabab..
Nanging malah ditekan al Qur'an

Ngene: wa'mur ahlaka bis solaah..
Keluargamu kongkon sholat za..
Maknane kongkon ngaji carane sholat seng bener..
wulang agomo.. ojo nganti bodo
Fardhu sunahe dilakoni..

Was thobir 'alaihaa..
tulung seng sabar ya nek masalah solat..
Pancen abot.. angel lakonane..

La nas'aluka rizqo.. nahnu narzuquka..
Nanging nek kue gelem ngurusi solatmu.. tak tanggung rizkimu..

Kerjamu angel?? sitik hasile?? koyok2 ra cukup?? lha solatmu pie?? ijek qodho terus tah?? ngelmune wes pepek urung??

Wes reti bedani sunah ab'adh karo haiat?? wes ngerti bedani sunah seng wajib muwafaqoh imam karo seng ora??

Wes paham opo wae seng nyebabke sujud sahwi wektu solat?? wes weruh opo wae syarat wajibe fatihah rukuk sujud??

Iku sek lagi takok njaluk rizki..

As solaah.. as solaah...
Sholat Vs Rizki atau Rezeki

0 comments:

Posting Komentar test