Lia Eden Bikin Perkara Lagi - Harus Ada Yang Bahas Jangan Diam Semua

26 Maret 2016

Lia Eden Bikin Perkara Lagi - Harus Ada Yang Bahas Jangan Diam Semua

Lia Eden Nggawe Perkoro Maneh,
(Tetep Kudu ono seng mbahas, ojo meneng kabeh)

Ngaku jare ono UFO ndarat neng Monas ditumpaki malaikat JIBRIL.. pancen khobar iki ihtimal sidik lan kadzib.. tp nak pancen iyo kudu ono sebagian seng mbahas,, Ojo kabeh tapi wong ya trimane masalah ngenee...

Musa Samiri wani nggawe ijlan jasadan lahuu khuwaar mergo dekne nduwe ilmu spiritual seng ora dikawal syariate Nabi Musa... dadine opo seng dadi khayaline dituruti, keliru??? Ora mbahas kelirune, mergo kui wes jelas...

tapi delok Nabi Musa as ngadepi dekne? opo dhawuhe??? Laaa misaaas,,,, ojo nyepak aku... kudu lungo adoh seko umat men ora nggawe perkoro ae...

Musailamah al Kadzab nyurati Nabi saw.: min rosuulillah ilaa rosuulillaah... ketok ngapusine mergo cetho bakdane mbahas...

Lia Eden Bikin Perkara Lagi - Harus Ada Yang Bahas Jangan Diam Semua

tulung ghonimah dibagi roto, kekuasaan daerah yaman bagiane dekne... cetho, mergo mosok nabi mbahase ondol bloko??? Nabi cap danuk jenengeee...

Neng ora iku seng tak delok, balik dhawuhe Nabi saw seng wes bola bali ngandani Musailamah al kadzab tur ra mari mari... piye dhawuhe???

Wallahi ya Musailamah lain sa'altanii hadzal urjuun ma a'thoitukahuu.., demi Allah, kue njaluk plapah kurma cilik iki ae ora ngarah tak weki.., opo maneh masalah kenabian???
Ora ono dalan liyo... Lia Eden ojo misaaas ketemu makhluk... Lia eden ojo a'thoitukahuu... ojo diwenehi kesempatan opo2,,, opo maneh diekspos neng wong awam2 seng jek lemah imaneee...
Allahummahrus iimaananaa... nggo disrupputt kopineee...

0 comments:

Posting Komentar test