Berbagi Kebahagiaan Dengan Teman Itu Sedekah

25 Maret 2016

Berbagi Kebahagiaan Dengan Teman Itu Sedekah

Idkholus surur Fi Qolbil Mukmin sodakoh

ndadekne konco seneng iku sodakoh,

ngguyoni konco nganti seneng2 iku sodakoh,

dijaluki tulung terus nyempetke nganti koncone bungah iku sodakoh..

uangel pancen.. wong kekarepani konco iku kadang mangkelno, tp kok latihan terus nganti roso seneng iku sodakoh..

Ya Rasul, nyuwun dungo kangge garwo kulo: ono sohabat wedok takok..

lho bojomu leh seng mripate ono puteh2 karo ireng2 to?

mboten kanjeng Nabi..
iyo, nak ra ngandel muleh takoni ndeke..

tibale Nabi saw. lagi ngajak guyon..
sodakoh iku, wong ndadekne konco iso ngguyu..

neng beliau ditakoki.. atamzahu ya Rasul? kok yo seneng guyon njenengan ya Rasul? iyo, wa la aqulu illa haqqo.. tapi nak aku ngomong mesti benere..
Berbagi Kebahagiaan Dengan Teman Itu Sedekah

0 comments:

Posting Komentar test