Ayo Ngaji Ilmu Agama di Pondok Pesantren

25 Maret 2016

Ayo Ngaji Ilmu Agama di Pondok Pesantren

Iki möngsone Pengeran negur menungso kongkon m0ndok,

ojo mung kedunyan, seng diluru sekolah dhuwur padahl ilmune agomo jek nol,

iki mirip wektune tabi'in, akeh aliran lan pemahaman seng mengatas-namakan Islam,

iki pas kro dhawuhe nabi: hatta idza roaita syukhan mutho'an,
medit dinut, blokade gaza atas nama HAM,

Wa hawan muttaba'an, nefsu seng dituruti, korupsi berita angger dino..

Wa dunya muatsarotan, dunya seng dikejar, akeh wong ndeso dho mranto neng luar, tayangan tv ndelokne sumugih tok, seng kanggo mantu cah nom seng berduet,

wa i'jaba kulli dzi ro'yin ro'yahu.. Wöng akeh seng gawe pikirane dwe, akeh aliran, gerakan atas nama Islam,
klo sudah begitu.....
fatwane nabi, fa 'alaika nafsak, wes urusi awake ndisek, möndok sek, ngaji agomo sek, anggep ngaji kbtuhan pokok kyok mangan kuwi,

nek ora, dlok akeh bocah do bingung melu ormas opo, melu aliran opo, melu organisasi opo,
Ayo Ngaji Ilmu Agama di Pondok Pesantren

0 comments:

Posting Komentar test