5 Prediksi Musibah Menurut Rasulullah

26 Maret 2016

5 Prediksi Musibah Menurut Rasulullah

Ya Ma'syaral muhajirin, khamsun inib tulitum bihinna wa nazala fikum a'udzubillahi an tudrikuhunna..

limo prediksi musibah coro Nabi saw. kapan ummate nglekoni:

1. yen podo zino wes roto lan dadi umum mesti bakal keno penyakit tho'un.. angel tambane angel ndeteksine.. virus HIV AIDS

2. yen podo ngurangi lan nambahi takeran (ribo utang bank seng nganaki ra ono dharurot), mesti bakal kecubo larang pangan tur penguasa dzolim

3. kapan podo ora gelem zakat (diganti sistem pajak), mesti bakal susah turun udan (musim wes angel ditebak)

4. kapan wes do wani nerjang janjine Allah swt, ora ngrumat agomo mesti bakal dikuasani musuh seng podo ngrampas milik rakyat (korupsi nyebar)

5. kapan wong ngalim wes podo lali ora gelem ngamal al-Quran, mesti Allah swt. nibaake siham antarane ulama..

Hadits riwayat al Hakim songko Ibnu Umar.. al Haitami ngomentari sohih ..

la qod sodaqon nabi saw. fi ma qolahu.. kabeh prediksi kedaden wes ketok moto.. tondo nek Nabi saw. bener tur dhawuhe wahyu..

lajeng riwayat liyo, sohabat takon: nak wes ngoten pripun ya Rasul? ilzamul buyut hatta tamuutt... wes urusi imanmu seng tenanan sampai mati kuwe.. sukur2 iso ngandani wong liyo...

Allahumma inna na'uzu bika min fitnatil mahya wal mamat... wa min fitnatil masihid dajjal..
5 Prediksi Musibah Menurut Rasulullah

0 comments:

Posting Komentar test